Produkter

VKPAK har automatiska märkningsmaskiner för tryckkänsliga pappersetiketter samt polyetylenhylsa och krympetiketter. Våra automatiska system kan konfigureras för fram-, bak-, omslags- och flersidiga applikationer. Vår toppmoderna kapacitet inkluderar även tryck- och tillämpningsteknik för UPC-kodning.

VKPAK tillverkar ett brett utbud av automatiska märkningssystem för att möta dina märkningsbehov. Hjärtat i alla automatiska märkningsmaskiner är dess styrsystem. VKPAK har utvecklat de mest sofistikerade kontrollerna på marknaden idag med ett svindlande utbud av alternativ som ingår i alla våra märkningssystem. Dessutom kan kontrollerna anpassas för speciella applikationer som du kan ha.

Oavsett om du behöver topp, botten, front, bak, wrap, hals eller någon kombination av dessa, kan vi tillhandahålla ett automatiskt märkningssystem som passar dina behov. På den här sidan hittar du många typer av standardutrustning för automatisk märkning, men var inte rädd för att ringa oss om några speciella behov du kan ha, eftersom oddsen är, vi kan införliva dem i det märkningssystem du behöver.