Automatisk kartonghörnmärkningsmaskin

Automatisk kartonghörnmärkningsmaskin
Maskinen används ofta i kosmetika, mat, medicin, dagliga kemikalier, elektronik, leksaker, hårdvara, plast och andra industrier, och kan appliceras på olika planmärkning, och utbytet av beläggningsmekanismen kan möta den ojämna ytmärkning; och maskinen har fördelarna med hög stabilitet, god märkningseffekt, inga luftbubblor, inga rynkor och exakt märkning.

Parametrar för märkningsmaskin
Etikettlängd10mm ~ 300mm
Etikettbredd10mm ~ 150mm
Rulletikettens yttre diameter300mm ~ 350mm
Rulletikettens innerdiameter70mm ~ 75mm
Noggrannhet± 1 mm
Etikettens hastighet30 ~ 120st / min
Transportörens hastighet5 ~ 25 m / min
Lämplig etikettypSjälvhäftande etikett (transparent etikett finns)
Arbetande lufttryck0,4-0,6Mpa
Spänning220VAC ± 10 50Hz
Kraft1500W
Vikt230 kg
Övergripande dimension2000mm × 800mm × 1500mm

Huvuddrag

1) Brett applikationsområde, kan tillgodose behoven av all rund flaskmärkning eller kvadratflaskmärkning, märkning byte mellan flaskan är enkel, lätt att justera

2) Etikettens noggrannhet är bra, etikettomvägen antar korrigeringsmekanismen, tejpen avviker inte, märkningspositionen och lutningen är justerbar och justeringen har ingen dödvinkel.

3) Etikettkvaliteten är utmärkt, anta det elastiska pressöverdraget, etiketten är platt, ingen rynka, förbättra förpackningskvaliteten.

4) Ansökan är flexibel, märkningsmaskinen för flaskstående typ är försedd med en automatisk flaskeseparationsfunktion, kan tillverkas i en enda maskin och kan också anslutas till produktionslinjen.

5) Intelligent kontroll, automatisk fotoelektrisk spårning, icke-märkning, icke-standard automatisk korrigering och automatisk identifiering av etiketter, förebyggande av läckage och etikettavfall.

6) Hög stabilitet, stödutrustningen går 7 × 24 timmar, Mitsubishi PLC, Weinview tochscreen, KEYENCE flaskgivare, Leuze hög noggrannhetssensor.

7) Justeringen är enkel, märkningshastigheten, transporthastigheten och flaskans separationshastighet kan realisera steglös hastighetsreglering, och justeringen utförs enligt kravet.

8) Stark och hållbar, anta justeringsmekanism med tre barer, utnyttja triangelns stabilitet till fullo, hela maskinen är solid och hållbar. Den är gjord av full ss304 rostfritt stål, vilket är i linje med kraven för GMP-produktion.

Automatisk-kartong-hörn-märkning-maskin-detaljer

Detaljer

Avlindningsmekanism

Den använder rullmärket. Mekanismen kommer att lossas när maskinen är igång.
- Tillämpning av etikett: självhäftande etikett, torr limfilm, elektronisk övervakningskod, streckkod och så vidare.
- Tillämpning av produkten: Produkter som krävs för att fästa etiketter eller filmer på en plan, stor bågyta

Dragfunktion

Det kommer att dra i etiketten som ökar noggrannheten på etiketten. Det är enkelt att använda så enkelt. och kan förhindra etikettutflykten.

Sensor

Stöd långtidsarbete, ingen het, exakt detektering, enkel hantering. Det kommer att avkänna etiketten när maskinen är i drift. Så kan det öka noggrannheten.

Täckmekanism

Enkel justering, standardformation, inga rynkor, inga bubblor

Maskinmaterial

Stark och hållbar, anta justeringsmekanism med tre barer, utnyttja triangelns stabilitet till fullo, hela maskinen är solid och hållbar. Den är gjord av full ss304 rostfritt stål, vilket är i linje med kraven för GMP-produktion.

Komponenter

Hög stabilitet, Stödutrustningen går 7 × 24 timmar, Mitsubishi PLC, Weinview tochscreen, KEYENCE flaskgivare, Leuze hög noggrannhetssensor.

Inkjet skrivare

Den kan utrustas med bläckstråleskrivarmaskin, som kan skriva ut produktionsdatum och satsnummer online, minska förpackningsprocessen för flaskan och förbättra produktionseffektiviteten.

Bandskrivare

Den kan utrustas med bandskrivarmaskin, som kan skriva ut produktionsdatum och satsnummer online, minska förpackningsprocessen för flaskan och förbättra produktionseffektiviteten.

Ansökan

Den kan användas för märkning, kartong, olika kort, pappersark, veckade papperslådor, PE-påsar, böcker och liknande, och kan också klistras in med skyddande filmer på ytan av olika produkter